Káva zrnková Zlaté Zrnko Emília 100% arabica 1kg

Káva Emília je stredne pražená zmes 100% arabík vyváženej chuti, ktorú ocení najširšie spektrum ľudí. Má orieškovú chuť a dochuť pečeného chleba.

Ocenenia: Víťaz 1 hviezdy na Great Taste Awards 2018 v kategórii espresso. Zisk zlatej medaily na International Coffee Tasting v roku 2021.

Pôvod: Káva Emília je zmes 6 až 7 káv s pôvodom, 100% arabica. Pôvod hlavnej zložky: Brazília. Každá zmes Zlaté Zrnko je výsledným súzvukom chutí káv z ktorých je zložená a je namiešaná podľa chutí ľudí. Zmesi Zlaté Zrnko miešajú talianskí odborníci v laboratóriách priamo v prístave. Miešajú sa z rôznych zdrojov tak, aby každý mesiac, každý rok mali rovnakú výslednú chuť.

História: Káva s týmto chuťovým profilom bola prvý krát namiešaná v roku 1935 v prístavnom meste Trieste, kde je odvtedy neustále prispôsobovaná, aby chutila najširšiemu spektru ľudí. Ľudia z celého sveta prichádzajú každý deň do laboratórií, aby zaznamenali ako im chutila a odborníci na základe týchto chuťových preferencií ju m

Cena s DPH:
34,19 €
Cena bez DPH:
28,73 €
 
Obj. čislo:
PT880090
Výrobca:
ZLATÉ ZRNKO
-+

Káva zrnková Zlaté Zrnko Emília 100% arabica 1kg

Káva Emília je stredne pražená zmes 100% arabík vyváženej chuti, ktorú ocení najširšie spektrum ľudí. Má orieškovú chuť a dochuť pečeného chleba.

Ocenenia: Víťaz 1 hviezdy na Great Taste Awards 2018 v kategórii espresso. Zisk zlatej medaily na International Coffee Tasting v roku 2021.

Pôvod: Káva Emília je zmes 6 až 7 káv s pôvodom, 100% arabica. Pôvod hlavnej zložky: Brazília. Každá zmes Zlaté Zrnko je výsledným súzvukom chutí káv z ktorých je zložená a je namiešaná podľa chutí ľudí. Zmesi Zlaté Zrnko miešajú talianskí odborníci v laboratóriách priamo v prístave. Miešajú sa z rôznych zdrojov tak, aby každý mesiac, každý rok mali rovnakú výslednú chuť.

História: Káva s týmto chuťovým profilom bola prvý krát namiešaná v roku 1935 v prístavnom meste Trieste, kde je odvtedy neustále prispôsobovaná, aby chutila najširšiemu spektru ľudí. Ľudia z celého sveta prichádzajú každý deň do laboratórií, aby zaznamenali ako im chutila a odborníci na základe týchto chuťových preferencií ju m

Kategórie